Wednesday 24 June 2009

Slavoj Zizek on Iran

Masterclass - day 4 - Notes Towards a Definition of Communist Culture - Populism and Democracy 18 June 2009 Birkbeck College, University of London.

Six days after the announcement of the fraudulent results of the presidential election in Iran










This audio file is taken from: http://backdoorbroadcasting.net/2009/06/slavoj-zizek-masterclass-day-4-notes-towards-a-definition-of-communist-culture/

17 comments:

  1. Thanks for contacting us.
    Yes, that's fine with Backdoor Broadcasting Company to use the Zizek audio, we know he supports your campaign (as do we).
    Best Wishes

    René Wolf

    ReplyDelete
  2. lotfan matne zizak ra tarjome konid
    bi na'hayat mamnon

    ReplyDelete
  3. Damn it!!! Why din’t I get into the writing field. I too love writing, but I am looking for a right approach. How did you manage to become such a good writer? Is there a special course that you have done to get into writing?

    ReplyDelete
  4. Hey,
    Really this is awesome blog post here... would like to say thanks very much for sharing such an interesting blog post here....

    Thanks!

    ReplyDelete
  5. Zizek's early career was hampered by the political environment of 1970s Yugoslavia.

    ReplyDelete
  6. How did you manage to become such a good writer?

    ReplyDelete
  7. I actually found this article to be one of the very best I have read. Articles such as these are not easy to find, so when I come across them I feel strongly compelled to write something in appreciation

    ReplyDelete
  8. The information in this article has been very interesting! I will be returning to read through future threads and have bookmarked this site. Keep up the good work!

    click here

    ReplyDelete
  9. site ziyaretçileri düzeyli olmalı hürmetli ahlaklı olmalı arkadaslığın ön tasarıda oldugu Gabile Mobil Sohbet sitemizde her vakit hizmetimiz bu istikamette meydana gelmiştir ve olacaktırda bunlara tek nevi site kurallarıda denile bilir her sunucunun tek görev anlayışı bulunmaktadır ve bunuda kurallarıyla ziyaretçilerine belirtmekteler bizlerde güvenilir tek Gabile Mobil Sohbet sitesi olarak ziyaretçilerimizin güvenligi yerine her hususta hassas davranmaktayız ve bunun içerisinde misyonlu arkadaslarımız bulunmaktadır.

    ReplyDelete
  10. Gabile Sohbet sitemiz vasıtası ile ferah tek şeklinde karşınızdaki şahıs ile etkileşim kurabileceğiniz ve şahsınızı konuşurken defa henüz ferah tek şeklinde ifade edebileceğinizi göreceksiniz. Son zamanlarda defa çok tek şeklinde sohbet siteleri bulunmaktadır. Bu Gabile Sohbet sohbet sitelerinde nitelik ve güvenlik olarak yoktur denilecek kadar az bulunmaktadır

    ReplyDelete
  11. Mobile Chat Bir şeklinde birileriyle bahsetmek insanlara hep iyi gelmiştir ve hep de iyi gelecektir. Bu prosedürü sorgusuz tek biçimde yapabileceğiniz en güzel yer ise mobil chat odaları olmaktadır. Zira sohbet etmek dilediğiniz vakit arkadaşlarınız genellikle sizden surat çevirmekte ve uygun olmadıkları gerekçesiyle sizi Mobile Chat dinlememektedirler.

    ReplyDelete
  12. LivaSohbet.Net platformu sizler için faaliyetine başladı ve hepimiz çok mutluyuz. Mobil chat ortamında, Seviyeli sohbet için saatlerce site veya sunucu aramanıza gerek kalmadı. Rahatça giriş yaparak ve tek bir tıklamayla ortama siz de katılın. Sadece yapmanız gereken şey, bir internet bağlantısı ve bir elektronik alet. Akıllı telefon, tablet, bilgisayar veya buna bağlı aygıtlarla rahatça aramıza katılabilirsiniz.

    ReplyDelete
  13. canlı okey salonları Bu sayede sevdiğiniz odaları unutmanız da mümkün değildir.
    Sizler için hazırladığımız Okey Mekan sanal okey odaları kullanmak tamamen ücretsizdir. Üstelik ücretsiz olarak kullanım avantajı sunduğumuz sanal okey odalarımızda yönetici olarak görev almanız da mümkündür. Bu sayede site yönetimi konusunda tecrübe kazanırken bir yandan da sevdiğiniz okey oyunu ile daima iç içe olmanız gerçekleşebilmektedir. Yönetici olabilmek için şu andaki aktif yönetim ekibimize başvurularını göndermeniz gerekmektedir. canlı okey salonları SanalOkey odaları tamamı 7/24 kullanıma açıktır. Böylece her saatte okey oynayabilmek avantajını elde edebileceksiniz. Üye sayımızın fazla olması sayesinde odalarda yoğunluk kullanıcı değişimleri ile devamlı şekilde kendini belli etmektedir.

    ReplyDelete
  14. Yanlızca okey oyunu hizmetiyle hudutlu kalmayan fiyatsız okey salonlarında genel lobimiz üstünden insanlarla sohbet edebileceksiniz. Hem okey oyunu oynayabileceğiniz hemde bu arada sohbet edebileceğiniz okey sitesi. SanalOkey
    Binlerce azanın okey oyunu oynamak yerine seçenek ettiği okey sitesinde sizlerde yerlerinizi alarak boş vakitlerinizde arkadaşlarınız ya da lobimiz de kullanıcılar ile tek araya gelerek henüz zamanınızı henüz keyifli şeklinde değerlendireceksiniz.

    ReplyDelete
  15. Okey oynarken eşiniz size elim tek yada okeye dönüyordum dediğinde sizin yapmanız gerekn şey alt yönümüzde sizin attığınız taşları alan rakibinizin attığı taşları izleyerek icabında elinizi bozarak alt rakibinize rakibinizin eşinize attığı taşları yada onlara yakın Canlı Okey taşları renk yada sayı olarak atmanız lazım olur böylece alt rakibinizin elini kitlemiş bulunursuzunuz esasen okeye döenen eşinizde altındaki rakibini takibini sürdürüyor gerçekleşir ve ona göre taş atılır

    ReplyDelete
  16. İnsanların çevrelerinin gelişmesini isteyen, henüz sosyal fertler olmaları gerekliliğini müdafaa eden site idaresi sizler yerine henüz çoğu yenilik ve imtiyaz hazırlamaktadır.Sohbet sitelerinin en ehemmiyetli özelliklerinden bir tanesi de güvensizlik ortamı yaratmalarıdır. Güzel sohbet edeceğiniz tek sitenin güvensiz olması ve sizlere hiçbir teminat vermemesi sizi huzursuz edebilir. Mobil Okey Salonları Şayet emniyet ortamı içinde sohbet etmek, yeni şahıslar tanımak ve çevrenizi ilerletmek istiyorsak seçenek edebilirsiniz.

    ReplyDelete